Julegavebeviset giver adgang til årets bedste og største udvalg af gaver på Borg & Bigums nye og fleksible løsning: www.gaveuniverset.dk

SÅ NEM TER DET:

Vælg antal gavekort
>
Leveringsmetode
>
Betalingsmetode
>
Indtast Faktura oplysninger
>
Bestil

Giv dine medarbejdere adgang til årets bedste og største udvalg af gaver på Borg & Bigums nye og fleksible løsning: www.gaveuniverset.dk.

Hos Borg & Bigum har vi sammensat eksklusive sortimenter i 4 forskellige prisklasser, der giver stor valgfrihed for jeres ansatte. Vælg den prisklasse der passer til jeres budget, og jeres medarbejdere får herefter kun adgang til gaverne i dette sortiment.

Bestil det antal gavekoder, som I skal bruge pr. leveringsadresse og del dem ud, når det passer jer. I får tilsendt elektroniske gavekoder. Gavekoderne er gyldige frem til d. 18/11-2019. I modtager gavekoderne pr. mail 2-3 arbejdsdage efter bestilling.

Ønsker I at gøre uddelingen af gavekoderne mere eksklusiv, kan I for kun 20 kr. tilkøbe en visitkort-pung med gavekort. Pungen er lavet i ægte læder og kan bruges igen og igen…

Jeres medarbejdere vælger deres gave og får dem sendt til den danske firmaadresse, der er oplyst af jer.

Vælger jeres medarbejdere ikke inden gavekodens udløbsdato, vil der blive tildelt en delikatessepakke til de ubrugte koder, fra sortimentet i valgte prisklasse.

Ønsker I gaverne leveret i december 2019, skal gavebeviserne senest være brugt d. 18/11-2019.

Borg & Bigum leverer alle gaverne pakket i fin juleemballage med labels på, og I vil modtage en fordelingsliste pr. mail efter udløbsdato.

Alle de tilbudte julegaver ligger indenfor SKAT’s beløbsgrænse. Læs mere på Skat’s hjemmeside. Alle ordrer pålægges fragtomkostninger i henhold til den aftalte løsning.

Se demoshoppen her
Se de forskellige sortimenter, ved at klikke ind her og logge ind med:
Brugernavn: demo300 ELLER demo400 ELLER demo560 ELLER demo640
Adgangskode: gaveuniverset

Bestil Gaveuniverset her
Ønsker du at bestille Gaveuniverset til dine medarbejdere, klik her.

God fornøjelse.

SE DE FORSKELLIGE SORTIMENTER PÅ GAVEUNIVERSET.DK

LOG IND MED:

Brugernavn:  demo400
demo560
demo640
Adgangskode:  gaveuniverset